Bygge nettsider med kunstig intelligens

I nær fremtid vil vi slippe en modell der Kunstig intelligens bygger det meste av nettsidene for oss. Dette vil etter hvert bli innstegsproduktet vårt og svært rimelig dersom den AI konstruerte siden ikke krever ekstra programmering.

Vi er overbevist om at fremtiden vil involvere kunstig intelligens mer og mer, spesielt i vår bransje. Da hjelper det ikke å sitte på gjerdet, men heller bli med på eventyret helt fra starten. Kunstige intelligenser bygger allerede nettsider, men med varierende resultat. Den modellen vi skal benytte utvikles i en rasende fart og vi ser for oss å ta i bruk produktet i løpet av høsten 2023.

Den kunstige intelligensen vil levere innhold, bilder, design osv. Det eneste vi trenger å sørge for er å legge til mer passende bilder, «vaske teksten» og installere webhotell/servertjenester.

Med et slikt verktøy kan vi levere en fiks ferdig nettside i løpet av noen få timer til en svært hyggelig pris. Vinn, vinn! 🙂

Skroll til toppen