Vi jobber for din sikkerhet

Vi har tatt i bruk en rekke nye verktøy for å øke sikkerheten. I tillegg tilbyr vi strenge e-postfiltre, sikker passordlagring og mye mer. De fleste tenker ikke over at sikkerhet er viktig før det er for sent. Å investere i de rette løsningene kan bety enorm mye for alle virksomheter.

I en usikker verden blir det stadig viktigere å sikre både nettsider og dine IT systemer. På våre servere benytter en rekke verktøy som beskytter både nettsider og selve serveren. I tillegg selger vi en rekke produkter som sikrer din IT hverdag:

 • Microsoft 365 har en rekke sikkerhetsløsninger «out of the box». Sikkerhetsfunksjonene er designet for å være effektive, brukervennlige og skalerbare. De er også kontinuerlig oppdatert for å holde tritt med den siste sikkerhetsutviklingen.
 • Proofpoint er en løsning som sikrer din e-post. Løsningen er basert på en kombinasjon av kunstig intelligens, sanntidsanalyse og en av de største og mest mangfoldige dataene i hele sikkerhetsbransjen. Dette gjør at Proofpoint kan oppdage og blokkere en rekke trusler, inkludert phishing, malware, ransomware og andre cyberangrep.
 • KeeperSecurity er et godt valg for alle som ønsker å forbedre sikkerheten til passordene sine. Tjenesten er enkel å bruke og tilbyr et bredt spekter av funksjoner for å beskytte passordene dine mot tyveri. Her er noen av KeeperSecurity sine viktigste funksjoner:
  TofaktorautentiseringKeeperSecurity bruker tofaktorautentisering for å forhindre uautorisert tilgang. Dette betyr at du må oppgi både et passord og en kode fra en annen enhet for å logge inn.
  Passordfylling: KeeperSecurity kan fylle ut passord automatisk på nettsteder og i apper. Dette gjør det enkelt å logge inn på kontoene dine uten å måtte huske passordene dine.
  Passordgjenoppretting: Hvis du glemmer passordet ditt, kan du enkelt tilbakestille det ved hjelp av KeeperSecurity.
  Passordaudit: KeeperSecurity kan hjelpe deg med å identifisere svake passord og forbedre sikkerheten til passordene dine.
Skroll til toppen