Vi bygger din nettbutikk fra bunn

Vi har lang erfaring med utvikling av nettbutikker. Når man utvikler en nettbutikk er webhotellet en svært viktig faktor, sikkerhet skal være i fokus. I motsetning til mange andre tilbyr vi eget webhotell som er optimalisert for woocommerce som er den plattformen vi bygger på. Vi sjekker status og sikkerhet på serveren daglig for at du skal føle deg trygg.

Vi leverer din nettbutikk til svært konkurransedyktige priser. Vi tilrettelegger din nettbutikk slik at den representerer din bedrift på en tiltalende og profesjonell måte. Vi utvikler med en tanke om at nettbutikken skal være brukervennlig for dine kunder.

Våre priser synliggjør prosessen frem til ferdig oppsatt nettbutikk. Når det gjelder betalingsløsningene i selve nettbutikken, kan dette variere noe fra butikk til butikk. Vi tilrettelegger i forhold til hvilket kassasystem du benytter og hvilke ulike betalingsordninger du ønsker å tilby dine kunder. Vi leverer også eget kassasystem som sømløst oppdaterer mellom nettbutikksalg og salg over disk.

Vi gir deg og veiledning om eventuelle endringer som kreves for å sikre en velfungerende nettbutikk.

Hvordan utvikler vi?

Trenger du nettside/butikk?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi avtaler hva ditt behov er og hvilke pakker som passer for deg.

Tlf: 751 32 980 Mail: post@awati.no

Planlegging / prosjektering

Etter at du har bestilt våre tjenester møtes vi for å gjøre en grov skisse av ditt prosjekt. I denne prosessen blir vi enige om hva du trenger og eventuelle tilleggsprodukter som passer for deg.

Utviklerfasen

Nå utvikler vi sidene dine i tett samarbeid med deg. Nettsidene vil ikke være synlige for allmenheten, men du vil få en egen innlogging. Når du er innlogget kan du følge med og gi innspill i sann tid.

Ferdigstillelse

Når nettsiden er ferdig og du er fornøyd med resultatet vil nettsidene bli lagt ut for allmenheten.
Vi fortsetter utvikling en kort periode etter ferdigstillelse for best mulig resultat.

Fornøye kunder

Vi er svært opptatt av at våre kunder er fornøyd. For å få til det må også dine kunder være fornøyd. Vi optimaliserer for søkemotorer og gir råd om hvordan du promoterer sidene dine best mulig.

Vedlikehold

I våre serviceavtaler sørger vi for sikkerhetsoppdateringer av nettsiden, samt vedlikehold og sikkerhet på vår server i avtaleperioden. Vi har også pakker for videre utvikling og drift.