Partnere

Vi samarbeider med en rekke firma. En av våre viktigste grunntanker er at vi skal samarbeide lokalt.

Våre samarbeids-partnere er vår viktigste ressurs

Lokalt samarbeid gir muligheten til å utveksle kunnskap, erfaringer og beste praksis, noe som fører til bedre og mer innovative løsninger for lokalsamfunnet. Ved å samarbeide med lokale designere, innholdsprodusenter, fotografer og andre lokale firma kan vi skape unike og tilpassede digitale opplevelser. Effekten reflekterer lokal identitet og behov som bidrar til å styrke den digitale tilstedeværelsen til lokalsamfunnet.

Våre viktigste samarbeidsparnere

Spiren Design

Dyktig designer på Helgeland. Mange av våre nettsider er levert av Spiren Design og programmert av oss. Spriren leverer også profilmateriell til din bedrift.

Webdesign Nordland

Dyktig webdesigner på Helgeland. Webdesign Nordland er også innholdsprodusent, leverer SEO og mye mer.

SEO Nordland

Profesjonell partner som jobber med digital markedsføring i Nordland. SEO Nordland gir deg et optimalt resultat og er vår lokale SEO ekspert..

Lise Mari Løvstrand FOTO

En meget dyktig fotograf som leverer profesjonelle bilder som som setter preg på en nettside. Bilder er svært viktige, de bidrar til å skape visuell appell, engasjere brukere og formidle informasjon på en mer visuell måte.

Worldline (Bambora)

Vår foretrukne betalingsformidler som vi anbefaler til de som trenger nettbutikk. Vi onboarder din nettbutikk mot Worldline slik at betalinger skal gå smertefritt uten at du trenger å forholde deg til andre enn Awati.

ServeTheWorld

Leverandør av servertjenester i Oslo. Med en unik infrastruktur og et lavt minjøavtrykk benytter vi dedikerte servere hos ServeTheWorld til de fleste av webhotellene våre.

Oliver Suite

Leverandør av komplette kassaløsninger. Oliver er en revolusjonerende plattform som integrerer sømløst med din nettbutikk. All administrasjon gjøres i nettbutikken.

Skroll til toppen