Tjenester

Vi tilbyr en helhetlig løsning som dekker alle dine behov for å være tilstede på nett. Trygg, miljøvennlig og høy ytelse leveres på alle våre tjenester!

Totalleverandør​

Som totalleverandør av ulike tjenester, har vi som mål å møte alle våre kunders behov under ett tak. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som skal hjelpe din bedrift i en digital hverdag. Vår erfaring og ekspertise gjør oss i stand til å levere skreddersydde løsninger som passer til hver enkelt kundes unike krav.

Våre tjenester

Nettsider

Vi bygger dine nettsider med profesjonelle verktøy på egne servere.

Skap et digitalt synlig og engasjerende nærvær med en skreddersydd nettside!

Er du på utkikk etter en flott og funksjonell nettside som skiller seg ut fra konkurrentene? Vårt team av dyktige webdesignere og utviklere er her for å hjelpe deg! Vi spesialiserer oss på skreddersydde nettsideløsninger som ikke bare imponerer besøkende, men også hjelper deg med å oppnå dine forretningsmål. Med en intuitiv brukeropplevelse og et moderne design blir din nye nettside ikke bare estetisk tiltalende, men vil også gi en sømløs navigasjon og brukervennlighet. Enten du trenger en enkel nettportal eller en kompleks e-handelsplattform, kan vi tilby skreddersydde løsninger som oppfyller dine unike krav og forventninger.

Vi tar oss av alt fra konsept og design til utvikling og implementering av nettsider. Vi benytter de nyeste teknologiene og bransjestandarder for å sikre at nettsiden din er responsiv, søkemotoroptimalisert og sikker. Vi fokuserer på å skape en nettside som ikke bare gir enestående brukeropplevelse, men også hjelper deg med å oppnå dine forretningsmål. Enten du ønsker å øke salget, bygge merkevarebevissthet eller engasjere dine kunder, kan vi hjelpe deg med å oppnå nettopp det. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, slik at vi kan diskutere dine behov og lage en skreddersydd løsning som passer perfekt til din virksomhet.

Servere / Webhotell

Vi leverer en rekke servertjenester som dekker de fleste sine behov.

Optimalisert ytelse og pålitelig webhotell og serverløsninger for din virksomhet!

Når det gjelder å drive en nettbasert virksomhet, er pålitelighet og hastighet nøkkelfaktorer. Vårt team er dedikert til å tilby skreddersydde server- og webhotellløsninger som oppfyller dine behov og gir deg en solid plattform for suksess.

Vi tilbyr et bredt spekter av serveralternativer som er skalerbare og fleksible. Enten du trenger en dedikert server for høy trafikk og ressurskrevende applikasjoner, en delt server for mindre nettsteder eller en virtuell privat server (VPS) for mellomstore behov, har vi den rette løsningen for deg. Våre servere er plassert i Mo i Rana og Oslo, de er av høy kvalitet og gir enestående ytelse, sikkerhet og stabilitet.

Når det gjelder webhotell, vet vi at det er avgjørende å ha et pålitelig og sikkert miljø for nettstedet ditt. Våre webhotellpakker gir deg den stabiliteten du trenger samtidig som de tilbyr rask og problemfri tilgang til nettstedet ditt. Vi tilbyr også sikkerhetsfunksjoner som SSL-sertifikater, brannmur og regelmessige sikkerhetsoppdateringer for å beskytte dine data og dine kunders personvern.

Microsoft

Vi leverer alle Microsoft produkter. Vi tilrettelegger for de applikasjonene du trenger.

Maksimer produktiviteten med Microsofts innovative produkter!

Optimaliser produktiviteten og effektiviteten i din virksomhet med Microsoft 365, den ledende programvarepakken for produktivitetsverktøy. Enten du driver en liten bedrift eller et stort selskap, tilbyr Microsoft Office en omfattende pakke av applikasjoner som dekker alle dine behov. Fra tekstbehandling og regneark til presentasjoner og e-postadministrasjon, er Microsoft 365 fullpakket med funksjoner som hjelper deg med å oppnå mer på kortere tid. Med skybasert lagring og deling kan teamet ditt enkelt samarbeide og få tilgang til dokumenter uansett hvor de befinner seg. Microsoft 365 gir også en sømløs opplevelse på tvers av enheter, slik at du kan jobbe fra datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din, og alltid ha kontroll.

Enten du trenger å utforme profesjonelle dokumenter, organisere dataene dine, lage imponerende presentasjoner eller administrere din digitale kommunikasjon, gir Microsoft 365 deg verktøyene du trenger for å lykkes. Med en intuitiv og brukervennlig grensesnitt er det enkelt å komme i gang, og med et bredt spekter av tilleggsapper og integrasjoner kan du tilpasse opplevelsen etter dine spesifikke behov. Ta steget mot økt produktivitet og effektivitet i dag ved å velge Microsoft 365 som din foretrukne løsning.

Live (RTMP)

Vi har spesialisert om 0ss på RTMP server for streaming av webcam, radio, gaming, etc.

Kraftige RTMP-servere for sømløs streaming av gaming og webkamerainnhold

Ønsker du å ta din webkamerastrømming, gamingopplevelse eller hvilken som helst livefeed til neste nivå? Våre RTMP-servere er den ideelle løsningen for å strømming i sanntid. Med vår avanserte teknologi og pålitelige infrastruktur kan du enkelt og pålitelig levere høykvalitets innhold til seere over hele verden.

Fleksibilitet og pålitelighet er kjernen i våre RTMP-servere. De blir spesialdesignet for å håndtere de spesifikke kravene du trenger. Det sikrer minimal forsinkelse og sømløs streamingopplevelse uten avbrudd eller bufferproblemer.

Enten du ønsker å strømme webkamera live, strømme radio/TV eller live gamingøkter gir våre RTMP-servere den nødvendige infrastrukturen for å levere høykvalitets video og lyd til ditt dedikerte publikum.

Bookingtjenester

Vi bygger løsninger skreddersydd for ditt behov, både for hotell og tjenester,

Effektive bookingløsninger for administrasjon av overnatting og andre tjenester

Ønsker du å forenkle og effektivisere bestillingsprosessen for overnatting og andre tjenester? Våre bookingløsninger er skreddersydd for å gi deg full kontroll over bestillingshåndteringen, samtidig som du gir en sømløs opplevelse for dine kunder. Uansett om du driver et hotell, en feriebolig, en restaurant, et bilverksted eller andre tjenester, vil våre løsninger forenkle måten du administrerer og selger dine tjenester på.

Vår bookingplattform tilbyr en rekke funksjoner. Med vårt brukervennlige grensesnitt kan du enkelt opprette, administrere og tilpasse tilgjengeligheten for overnatting og andre tjenester. Du kan sette opp priser, legge til spesialtilbud og håndtere bestillinger fra ett sentralt sted. Uansett om du ønsker å tiltrekke deg flere gjester, øke bestillingene dine eller forbedre kundeopplevelsen, vil våre bookingløsninger hjelpe deg med å oppnå dine mål. Vårt dedikerte team av eksperter vil veilede deg gjennom implementeringen og tilpasse løsningen etter dine behov.

Support

Dersom du trenger hjelp og vedlikehold leverer vi supportavtaler for alle våre produkter.

Profesjonell IT-support for nettsider, serverdrift og Microsoft-produkter

Ønsker du en pålitelig partner som kan håndtere alle dine IT-behov? Våre IT-supportløsninger er skreddersydd for å sikre at dine nettsider fungerer problemfritt, serverne dine er optimaliserte og dine Microsoft-produkter er effektive. Vi tar ansvar for å sikre at din virksomhet opererer sømløst og gir deg tryggheten du trenger for å lykkes.

Nettsider er i dag en viktig del av enhver virksomhet og vi forstår betydningen av å ha en pålitelig nettside som fungerer optimalt. Våre support pakker dekker alt du trenger for å ha en levende nettside.
Serverdrift er kritisk for å opprettholde stabil og pålitelig tilgang til dine IT-tjenester. Vi håndterer alt fra installasjon og konfigurasjon til optimalisering og sikkerhetsoppdateringer.
Microsoft-produkter er avgjørende for mange virksomheter og vår IT-support omfatter bred kompetanse innenfor Microsoft-teknologier. Vi sikrer at dine Microsoft-applikasjoner fungerer problemfritt og optimalt, slik at du kan oppnå maksimal produktivitet og effektivitet.

Kassaløsning

Vi leverer anerkjente Oliver POS. Løsningen som sømløst integrerer med din nettbutikk.

Effektive kassaløsninger for smidig salgsadministrasjon og vekst

Ønsker du en pålitelig og brukervennlig kassaløsning som kan optimalisere salgsadministrasjonen og bidra til vekst i din virksomhet?

Med vårt brukervennlige grensesnitt kan du enkelt legge inn produkter, håndtere priser, administrere lagerbeholdning og håndtere transaksjoner. Våre løsninger støtter også betalingssystemer som kredittkort, debetkort og kontaktløse betalinger, slik at du kan tilby fleksible betalingsalternativer til dine kunder. Våre kassaløsninger passer for ulike bransjer, inkludert butikker, restauranter, frisørsalonger og mye mer. Uansett størrelsen på din virksomhet, vil våre kassaløsninger hjelpe deg med å effektivisere salgsprosessene, redusere feil og gi en sømløs opplevelse for både deg og dine kunder.

Rådgiver

Vi gir råd og veiledning om hvilke arbeidsverktøy og utstyr som passer din bedrift.

Vi tilbyr profesjonelle IT-tjenester

Ønsker du å ta din virksomhets IT-infrastruktur til neste nivå? Våre IT-rådgivere gir deg ekspertise, innsikt og strategisk veiledning for å optimalisere dine IT-løsninger og oppnå forretningsmessig suksess.

Vi forstår at teknologiens rolle i dagens forretningsverden er avgjørende. Som rådgivere for bedriftens IT-løsninger er vårt mål å forstå dine unike behov, mål og utfordringer. Gjennom en grundig analyse av din eksisterende IT-infrastruktur, arbeidsprosesser og forretningsstrategi, identifiserer vi muligheter for forbedring og utvikler en skreddersydd plan som vil hjelpe deg med å oppnå optimale resultater.

Sikkerhet

Vi har stor fokus på sikkerhet og jobber daglig for at dine tjenester skal være optimalisert.

Beskytt dine data med våre robuste sikkerhetsløsninger

Sikkerheten til dine servere og nettsider er av avgjørende betydning i dagens digitale landskap. Med truslene som stadig øker, er det viktigere enn noen gang å sikre at dine verdifulle data er beskyttet. Våre omfattende sikkerhetsløsninger er designet for å gi deg trygghet slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten, vel vitende om at dine servere og nettsider er i pålitelige hender.

Våre sikkerhetsløsninger for servere omfatter:
Brannmursbeskyttelse: Vi implementerer robuste brannmurløsninger for å sikre at uautorisert tilgang blir blokkert og dine servere er beskyttet mot skadelig aktivitet.

Intrusion Detection and Prevention System (IDPS): Våre avanserte IDPS-løsninger overvåker og identifiserer potensielle angrep i sanntid, slik at handling kan tas umiddelbart for å hindre skade.

Regelmessige sikkerhetsoppdateringer: Vi sørger for at dine servere er oppdaterte med de nyeste sikkerhetsoppdateringene for å eliminere kjente sårbarheter.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Vi etablerer pålitelige sikkerhetskopieringsrutiner og gjenopprettingsplaner for å sikre at dine data kan bli gjenopprettet raskt og effektivt i tilfelle en uforutsett hendelse.

Våre sikkerhetsløsninger for nettsider inkluderer:
SSL-sertifikater: Vi implementerer SSL-sertifikater for å kryptere kommunikasjonen mellom brukere og nettstedet ditt, og dermed beskytte sensitiv informasjon.

Malware-scanning og fjerning: Vi utfører jevnlige skanninger av ditt nettsted for å oppdage og fjerne skadelig programvare, slik at brukerne dine kan surfe trygt og sikkert.

Sikkerhetsoppdateringer: Vi sørger for at ditt nettsted er oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene for å forhindre utnyttelse av kjente sårbarheter.

Web Application Firewall (WAF): Vi implementerer WAF-løsninger for å overvåke og filtrere inngående webtrafikk, slik at skadelige angrep blir blokkert.

Skroll til toppen